Rossini (2017)


 

ROSSINI. Vakantieplezier in zuiverste vorm

De sensatie is perfect: eindelijk is hij beschikbaar, de tijdloze toercaravan met het hoogste uitrustingsniveau, die door zijn intelligente ruimtelijke concept de perfecte reisgenoot is voor iedereen! Als jongste telg van de TABBERT-familie zal hij met name kwaliteitsbewuste, beginnende caravanliefhebbers aanspreken, terwijl zijn sensationele professionele standaarduitrusting en het zelfbewuste interieurdesign een klasse op zichzelf vormen. Hij kenmerkt zich ook door optimale indelingen en veilig reiscomfort.  Als je oog in oog komt met de ROSSINI ben je op slag verliefd.

VERBLUFFEND WAARDEVAST.

De tijdloze elegantie van een ROSSINI zorgt op alle gebieden voor enthousiasme: het lichte meubeldecor „Salem Ash“ creëert een open, vriendelijke sfeer en laat het heldere, no-nonsense design van de meubels uitstekend tot z’n recht komen. De royale rondzit is de perfecte setting voor de ROSSINI-tafel met blad in steenmotief.


 


MET GEVOEL VOOR WONEN.

De wijze van naaien maakt het verschil - met deze ervaring op de achtergrond bekleden wij al onze TABBERT-caravans. Zo moeten bijvoorbeeld de overtrekken van de zitkussen zeer sterk en maatvast aangebracht worden, zodat ergonomisch zitten, zelfs na jarenlang gebruik, nog steeds gewaarborgd is. Moderne gordijnpanelen vormen de sfeerbepalende onderdelen die een doorslaggevende rol spelen in het beoordelen van het interieur. Decoratieve kussens, spreien en textieltassen zorgen voor individuele creatieve accenten.

Empoli
Empoli (stof)
Rimini Blu (stof)
Elba (kunstleder)
Cesena (kunstleder)