Cellini (2017)


 

Een staaltje exclusief vakwerk.

De sensatie van ruimte, de dynamiek van het reizen, het effect van innovatie en een groot gevoel van individualiteit - de exclusieve CELLINI verwoord alles waar het premiummerk TABBERT vandaag de dag voor staat. Het ongeëvenaarde exterieur, met zijn sterke op automotive gerichte vorm- en designtaal, voegt daarbij net zoveel aan het karakter toe als de unieke ruimtelijke ervaring van het interieur. Ruimte, elegantie en kwaliteit tot in het kleinste detail kenmerken de stijl van deze topklasse caravan en benadrukken zijn tijdloze karakter en waarde.

BELEEF INDIVIDUALITEIT.

Het interieur van de TABBERT CELLINI is een symfonie voor alle zintuigen: het elegante meubeldesign „Noce Lido“ met zijn hoogglansoppervlak en de binnenkant van de laden die zijn voorzien van een teak-look zorgen voor onovertroffen rijke accenten. Hierdoor komt ook de zorgvuldig beklede en afgewerkte ronde zithoek uitstekend tot z’n recht. Spotlights voor een mooie lichtambiance, perfect geïntegreerde en eveneens verlichte hoekpanelen en een comfortabele telescopische zuiltafel in biocolor-uitvoering geven de fascinerende indruk ddie u van CELLINI krijgt: de finishing touch.TABBERT - CELLINI 750 SLIDEOUT  

Cellini 750 HTD Slide Out 

MET GEVOEL VOOR WONEN.

De wijze van naaien maakt het verschil - met deze ervaring op de achtergrond bekleden wij al onze TABBERT-caravans. Zo moeten bijvoorbeeld de overtrekken van de zitkussen zeer sterk en maatvast aangebracht worden, zodat ergonomisch zitten, zelfs na jarenlang gebruik, nog steeds gewaarborgd is. Moderne gordijnpanelen vormen de sfeerbepalende onderdelen die een doorslaggevende rol spelen in het beoordelen van het interieur. Decoratieve kussens, spreien en textieltassen zorgen voor individuele creatieve accenten.

Atmosfera (stof)
Tendenza (kunstleder)
Grazia (Leder - optioneel)