Da Vinci (2017)


 

DA VINCI.
Familie-vakantie, opnieuw gedefinieerd

Deze populaire TABBERT-serie dankt zijn aantrekkingskracht met name aan zijn unieke combinatie van enerzijds familie-friendelijkheid en anderzijds chique esthetiek. Daarmee bewijst hij op indrukwekkende wijze dat praktisch functioneren en schoonheid elkaar niet hoeven uit te sluiten. Integendeel!  De uitzonderlijke DA VINCI L-keuken laat bijvoorbeeld zien hoe creatief, onconventioneel en fris een interieur vandaag de dag kan zijn. Individualiteit heeft nu eenmaal ruimte nodig - en dat biedt de DA VINCI op gelijke wijze in de negen intelligente indelingsvarianten.

WELKOM IN HET GOEDE LEVEN!!

De ruime zithoeken in de diverse DA VINCI-indelingen bieden erg veel ruimte aan zowel grote als kleine families. Door de extra hoge rugleuningen is het zitcomfort gegarandeerd.  Legplanken rondom en opbergkasten bieden ruimte voor van alles en nog wat. De ergonomisch ontworpen zuilheftafel met massief houten randen vormt het hart van het woongedeelte. Hier is het goed wonen: absoluut genieten.


 


MET GEVOEL VOOR WONEN.

De wijze van naaien maakt het verschil - met deze ervaring op de achtergrond bekleden wij al onze TABBERT-caravans. Zo moeten bijvoorbeeld de overtrekken van de zitkussen zeer sterk en maatvast aangebracht worden, zodat ergonomisch zitten, zelfs na jarenlang gebruik, nog steeds gewaarborgd is. Moderne gordijnpanelen vormen de sfeerbepalende onderdelen die een doorslaggevende rol spelen in het beoordelen van het interieur. Decoratieve kussens, spreien en textieltassen zorgen voor individuele creatieve accenten.

Empoli
Empoli (stof)
Rimini Blu (stof)
Elba (kunstleder)
Cesena (kunstleder)