Vivaldi (2017)


 

VIVALDI.  Een compositie van levensvreugde

Jong, fris, ongecompliceerd - en TABBERT-kwaliteit in elk detail. Dat is de filosofie achter de VIVALDI.  Binnen de op perfect wijze warmte- en geluidsisolerende wanden van de caravan treft u een chique binnenzijde aan, waarin een tijdloos uiterlijk wordt gecombineerd met de beste materialen.  Natuurlijk is ook de VIVALDI voorzien van het 58 mm dikke, geventileerde TABBERT-comfortdak. De speciale kunststof GFK-constructie beschermt optimaal tegen hagel. Voor de rijveiligheid in het donker zijn aan de achterzijde geïntegreerde achter- en remlichten en een opvallende LED-lichtstrip aangebracht.

VERFRISSEND ONTSPANNEND.

De rustgevende ambiance van de VIVALDI geeft veel ruimte voor individualiteit: het lichte houtdecor „Coimbra“ wordt geaccentueerd door superfijne details van licht hout – de gebruikte meubelstoffen zijn klassiek-modern gehouden en creëren een tijdloze behaaglijkheid in het interieur. Een mooie blikvanger is de één-koloms zuil heftafel „Primero“ met zijn glanzend gepolijste oppervlak.


 


MET GEVOEL VOOR WONEN.

De wijze van naaien maakt het verschil - met deze ervaring op de achtergrond bekleden wij al onze TABBERT-caravans. Zo moeten bijvoorbeeld de overtrekken van de zitkussen zeer sterk en maatvast aangebracht worden, zodat ergonomisch zitten, zelfs na jarenlang gebruik, nog steeds gewaarborgd is. Moderne gordijnpanelen vormen de sfeerbepalende onderdelen die een doorslaggevende rol spelen in het beoordelen van het interieur. Decoratieve kussens, spreien en textieltassen zorgen voor individuele creatieve accenten.

Pisa Blu (stof)
Turandot (Microvezel)
Angelo (kunstleder)
Le Ville (kunstleder) in optionele Exclusive uitvoering
La Boheme (leder - optioneel)
Exclusive uitvoering voor alle bekledingen optioneel