Puccini (2017)


 

PUCCINI.
Vakantieplezier voor ervaringsdeskundige

Deze veelzijdige TABBERT-toercaravan zal met name de meest veeleisende caravanliefhebber aanspreken!  Het nieuwe exterieurdesign maakt iedereen enthousiast. Of het nu gaat over de letters op de rangeerstang of over de dragers van de achterlichten, het ontwerp sluit perfect aan bij de aangename sfeer en de heldere vormgeving. Alles aan en in de PUCCINI is open en harmonieus en straalt kwaliteit uit. Het moderne interieurontwerp doet op vakkundig wijze recht aan de verschillende indelingsconcepten.

BEWUST GENIETEN VAN VRIJHEID.

De combinatie van warm houtdecor en elegant, wit opdekmateriaal creëert in de PUCCINI een bijzondere sfeer: het interieur is niet alleen vriendelijk, maar zorgt ook continu voor een open zichtlijn. De dicrete kleurencombinatie en sfeervolle concept van de zitgroep van de zitgroep en de telescopisch inschuifbare tafel „Primero“ onderstrepen het klassieke, absoluut tijdloze karakter van de PUCCINI.MET GEVOEL VOOR WONEN.

De wijze van naaien maakt het verschil - met deze ervaring op de achtergrond bekleden wij al onze TABBERT-caravans. Zo moeten bijvoorbeeld de overtrekken van de zitkussen zeer sterk en maatvast aangebracht worden, zodat ergonomisch zitten, zelfs na jarenlang gebruik, nog steeds gewaarborgd is. Moderne gordijnpanelen vormen de sfeerbepalende onderdelen die een doorslaggevende rol spelen in het beoordelen van het interieur. Decoratieve kussens, spreien en textieltassen zorgen voor individuele creatieve accenten.

Pisa Blu (stof)
Turandot (Microvezel)
Angelo (kunstleder)
Le Ville (kunstleder) in optionele Exclusive uitvoering
La Boheme (leder - optioneel)
Exclusive uitvoering voor alle bekledingen optioneel