banner

Adria - Aviva (MJ2017) 

Zorgeloos op vakantie

Aviva, een modellenlijn met alle ingrediënten voor een zorgeloze vakantie en indelingen en specificaties tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Een klassiek exterieur met hamerslag aluminium zijwanden en polyester dak. AL-KO of BPW chassis, afhankelijk van het model.

MAKKELIJK

De nieuwe Aviva is een makkelijke caravan om te bezitten, te trekken en om van te genieten. Het exterieur heeft nu het kenmerkende Adria i-silhouet. Het interieur is nieuw en stijlvol. De caravan is lichter van gewicht en bevat tal van handige details.

STIJLVOL

Het stijlvolle interieur kent een nieuw meubelontwerp, verfrissend gebruik van kleuren en keuze uit 3 geheel nieuwe bekledingvarianten. De keuken, de toiletruimte, iedere ruimte is met oog voor detail en kennis van de huidige trends ontworpen. Laat je verrassen door het luxe karakter van deze nieuwe Aviva.

ORIGINEEL

Originaliteit is standaard als je een caravan laat ontwerpen door kampeerders. Over ieder plekje is nagedacht, op een nieuwe manier. Slimme opbergboxen maken in- en uitladen van de caravan makkelijk en eenvoudig. De disselbakklep kan over de gehele breedte open, de ruimte binnenin is nu echt optimaal te gebruiken. De optionele kampeerkeuken is een verlengstuk van de caravan en vergroot het gevoel van vrijheid.

BETAALBAAR

De nieuwe Aviva beschikt over de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien krijgt u 2 jaar algehele fabrieksgarantie en 7 jaar garantie op waterdichtheid*. Het professionele dealernetwerk is u graag van dienst.


Bahia (standaard )
Cavana (Optioneel)
Honduras (Optioneel)

CATALOGUS DOWNLOAD (PDF)

Aviva